Norcall – jotain enemmän

Yritys

Vuodesta 2013 asti toiminut CRM-yksikkömme on laajentunut nykyiseen toimintaansa vuonna 2015 ja tällä hetkellä toimitamme asiakkaillemme ympäri Suomea ja myös Eurooppaa erilaisia kampanjoita B2C & B2B ryhmiin. B2B puolella olemme erikoistuneet buukkauksiin ja uusasiakashankintaan.

Kumppanuus

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme palveluita, jotka auttavat heitä tehostamaan yrityksensä toimintaa, parantamaan kilpailukykyä ja kasvattamaan myyntiä. Nykyaikainen soittojärjestelmämme Leaddesk mahdollistaa projektin aloittamisen lyhyelläkin aikataululla ja analyysiraporttien toimittamisen, joista saa tarkkaa tietoa erilaisten kohderyhmien suhtautumisesta. Loppuasiakkaan tyytyväisyys myyntityöstä, tilauksien määrä ja pitkäaikaiset kumppanuudet ovat merkkejä työmme laadusta.

Henkilökunta

Myyntihenkilökuntamme saa säännöllisesti tuotekoulutusta sekä laadunvalvontamme takaa telemarkkinointilain noudattamisen. Arvostamme yhteistyökumppaneitamme ja haluamme myös osoittaa sen tekemällä parasta mahdollista laatua osaavasti, rehellisesti sekä tehokkaasti.