Yritys

Telemarkkinointi on moderni ja kustannustehokas tapa tavoittaa uusia asiakkaita, hoitaa nykyisiä asiakkuuksia sekä aktivoida passiivisia asiakkaita.

Toimimme yhteistyössä tunnettujen kansainvälisten yritysten kanssa. Teemme sen mitä asiakas meiltä tilaa ja olemme nopeasti toimiva ja joustava, eli voimme käynnistää projektin parin päivän sisällä tilauksesta. Voimme tehdä myös lyhyitä projekteja, esimerkiksi ajanvaraukset yrityksen tilaamalle ajanjaksolle.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme palveluita, jotka auttavat heitä tehostamaan yrityksen toimintaa, parantamaan kilpailukykyä ja nostamaan myyntiä. Toimitamme asiakkaillemme analyyriraportteja, joista saa tarkasti seurattua erilaisten kohderyhmien suhtautumista myytäviin tuotteisiin. Loppuasiakkaan tyytyväisyys myyntityöstä ja tilauksien määrä on yksi merkki työmme laadukkuudesta.

Myyntihenkilökuntamme saa säännöllisesti tuotekoulutusta sekä laadunvalvontamme takaa telemarkkinointilain noudattamisen. Arvostamme yhteistyökumppaneitamme ja haluamme myös osoittaa sen tekemällä parasta mahdollista laatua osaavasti, rehellisesti sekä tehokkaasti.